0757231799
0757619880
L-V: 9:00 -18:00
S: 9:00 - 14:00
Bucuresti

Consultanta pentru asiguratii Watford


Watford Insurance Company Europe – Sucursala Bucuresti este o sucursala a companiei Watford Insurance Company Europe(WICE), o companie de asigurari din Gibraltar cu acoperire in intreaga Europa.

Conform legislatiei RCA in vigoare, un autovehicul avariat poate fi reparat in unitatea autorizata RAR aleasa de pagubitul RCA. Asiguratorul RCA nu poate impune pagubitului un anumit service pentru efectuarea reparatiei. Conform art. 6, alin 8) din Legea nr. 132/2017, in calitate de pagubit, va puteti adresa pentru remedierea daunelor oricarei unitati reparatoare de automobile care functioneaza in conditiile legii, fara nicio constrangere din partea companiei de asigurari sau a unitatii reparatoare auto care v-ar putea influenta alegerea.

ASIGURATII Watford BENEFICIAZA DE URMATOARELE

SERVICII GRATUITE*

Este bine sa apelezi la o firma de tractari auto Pentru siguranta pe care ti-o ofera o echipa desavarsita de profesionisti care au tractat vehicule de toate tipurile, avariate sau in stare precara. De asemenea, este de preferat sa optati pentru servicii de tractari auto si depanari auto profesionale, tinand cont de faptul ca tariful in cazul acestora nu depaseste suma pe care va poate fi solicitata de o persoana nespecializata. Important, in acest caz, este ca vehiculul dumneavoastra sa fie tractat in siguranta, mai ales in caz de avarii.

Autovehiculul tău a suferit o daună auto? Avem grijă să nu-i simți lipsa cât timp se află la noi în service, așa că îți oferim, cu costuri mici, MAŞINĂ LA SCHIMB pe perioada reparației. Mașina de schimb se acordă în următoarele condiții:

  1. dacă imobilizarea vehiculului ce intră în reparație depășește 2 zile;
  2. în limita disponibilității;
  3. în limita a 100 km/zi

Ne poti suna direct la numerele de contact sau poti aplica online prin formularul site-ului si in mai putin de 2 ore cineva iti va prelua cazul.

Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap. De aceea, va punem la dispozitie un consilier ce va va insoti la centrul de daune pentru intocmirea dosarului de constatare.

*Serviciile sunt gratuite in contextul colaborarii cu firma noastra.