0757231799
0757619880
L-V: 9:00 -18:00
S: 9:00 - 14:00
Bucuresti

CONSULTANTA DAUNE AUTO
BUCURESTI

Acum mai bine de 10 ani am adunat la un loc câteva ingrediente cheie: pasiune, pricepere, carismă și onestitate, cele care ne definesc în ansamblu ca echipă și le-am pus la lucru și în domeniul auto. Pentru că ne place să ne tratăm clienții așa cum ne dorim și noi să fim tratați când suntem clienți.

avantajele noastre

Este bine sa apelezi la o firma de tractari auto Pentru siguranta pe care ti-o ofera o echipa desavarsita de profesionisti care au tractat vehicule de toate tipurile, avariate sau in stare precara. De asemenea, este de preferat sa optati pentru servicii de tractari auto si depanari auto profesionale, tinand cont de faptul ca tariful in cazul acestora nu depaseste suma pe care va poate fi solicitata de o persoana nespecializata. Important, in acest caz, este ca vehiculul dumneavoastra sa fie tractat in siguranta, mai ales in caz de avarii.
Autovehiculul tău a suferit o daună auto? Avem grijă să nu-i simți lipsa cât timp se află la noi în service, așa că îți oferim, cu costuri mici, MAŞINĂ LA SCHIMB pe perioada reparației. Mașina de schimb se acordă în următoarele condiții:dacă imobilizarea vehiculului ce intră în reparație depășește 2 zile, în limita disponibilității si în limita a 100 km/zi
Ne poti suna direct la numerele de contact sau poti aplica online prin formularul site-ului si in mai putin de 2 ore cineva iti va prelua cazul.

Ce altceva oferim?

Echipa noastra iti spune la dispozitie servicii si piese auto de cea mai buna calitate. Printre serviciile noastre se pot enumara urmatoarele: tinichigerie auto, vopsitorie auto, mecanica auto, verificare si intretinere auto, diagnoza auto, dar si alte servicii pentru care va invitam sa ne vizitati, deoarece numai asa puteti beneficia de o gama larga de servicii pe care service-ul nostru vi le poate oferi, la preturi avantajoase.

Service nostru auto din Bucuresti, va ofera urmatoarele servicii, dar nu numai:

  • Vopsitorie auto
  • Tinichigerie auto
  • Verificare si revizii auto
  • Mecanica auto
  • Verificare ITP

accessibility_new

3

flux clienti noi zilnic

455

autovehicule reparate

calendar_today

10

Ani de experienta