CONTACT Apelează acum

De ce să alegi asistența rutieră?

Indiferent de seriozitatea avariei sau problema pe care o intampinati, ne puteti contacta telefonic, iar noi va vom ajuta cu sfaturi si vom interveni in cel mai scurt timp posibil.

Parteneri cu

Contact us

Profesionalism

Compania noastra are experienta vasta in servicii de remorcare si tractare si solutionam orice tip de situatii in siguranta si cu profesionalism.

Calitate superioară

Oferim servicii de interventie rapida in zona Bucuresti si in imprejurimi. De asemenea, oferim servicii de transport la nivel european.

Beneficii

Beneficiați de tractare auto gratuită dacă alegeți să vă reparați mașina la noi. Vă ajutăm să fiți pregătiți în orice situație! Serviciu disponibil 24/24.

Ești pregătit să îți preluăm problemele? Contactează-ne acum!

Programează transport

Ai nevoie de o platformă pentru a transporta autovehiculul? Lasă-ne un mesaj și revenim cât de rapid cu detalii.

Locatie

București & Internațional

Numar de telefon
+40 757 231 799

Ai nevoie de consultanță? Începe acum.

Servicii gratuite pentru clienți

Este bine sa apelezi la o firma de tractari auto Pentru siguranta pe care ti-o ofera o echipa desavarsita de profesionisti care au tractat vehicule de toate tipurile, avariate sau in stare precara. De asemenea, este de preferat sa optati pentru servicii de tractari auto si depanari auto profesionale, tinand cont de faptul ca tariful in cazul acestora nu depaseste suma pe care va poate fi solicitata de o persoana nespecializata. Important, in acest caz, este ca vehiculul dumneavoastra sa fie tractat in siguranta, mai ales in caz de avarii.

Autovehiculul tău a suferit o daună auto? Avem grijă să nu-i simți lipsa cât timp se află la noi în service, așa că îți oferim, cu costuri mici, MAŞINĂ LA SCHIMB pe perioada reparației. Mașina de schimb se acordă în următoarele condiții:
1. dacă imobilizarea vehiculului ce intră în reparație depășește 2 zile; 1. în limita disponibilității; 1. în limita a 100 km/zi

Ne poti suna direct la numerele de contact sau poti aplica online prin formularul site-ului si in mai putin de 2 ore cineva iti va prelua cazul.

Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap. De aceea, va punem la dispozitie un consilier ce va va insoti la centrul de daune pentru intocmirea dosarului de constatare.