CONTACT Apelează acum

Colaborăm cu 12 asiguratori

Simplificăm procesele create în urma unui accident auto într-un mod eficient

Parteneri cu

Asiguratorii renumiți cu care am pornit o colaborare calitativă

Ne dorim să oferim clientului serviciile cât mai rapid posibil, urmând normele de calitate atunci când vine vorba de procesul pe care îl parcurgem, indiferent de asigurator.

Consultanță pentru

asigurări GRAWE

În 1828, prin strădaniile Arhiducelui Johann de Austria, fratele mai mic al împăratului austriac Franz Josef I, a fost constituită Grazer Wechselseitige, o asociaţie de asigurare bazată pe mutualitate.

Consultanță pentru

asigurări Asirom

Sunt mai mult decat un contract. Sunt acceptarea bucuriilor simple ce nu necesită explicații savante, ci doar a fi trăite. Sunt încrederea izvorâtă din respect construit în timp, prin fapte nu vorbe. Sunt evoluția în care se reflectă soluțiile de azi și răspunsurile de care ai nevoie la provocările de mâine. Sunt mai Simplu. Sunt la fel de Sigur. Sunt Asirom.

Consultanță pentru

asigurări Euroins

Misiunea noastră este liniștea ta. Riscul producerii unor evenimente nedorite face parte din viață. Asigurările de la Euroins sunt soluții pentru ca în astfel de momente, bugetul tău să fie protejat.

Consultanță pentru

asigurări Groupama

Povestea noastră începe în secolul al 19-lea, cu un act de solidaritate. Atunci, câțiva fermieri francezi au înțeles că doar împreună pot depăși mai ușor neprevăzutul. Peste tot în Franța, acești fermieri au creat fonduri mutuale locale, pentru a se proteja reciproc de provocările aduse de capriciile vremii, pentru a se refinanța în cazul unor pierderi, dar și pentru a-și da o mână de ajutor în viața de zi cu zi.

Consultanță pentru

asigurări Gothaer

Cu 4,5 miliarde de euro prime brute subscrise si 4,1 milioane de clienti, Grupul Gothaer este una dintre cele mai mari companii mutuale de asigurari din Germania. Compania ofera asigurari de viata, sanatate si asigurari generale. Gothaer se concentreaza pe oferirea de servicii superioare de consultanta clientilor sai.

Consultanță pentru

asigurări Allianz-Țiriac

Allianz-Țiriac nu este doar despre noi. Este despre tine si despre cum peste 4.000 de profesionisti te pot ajuta sa iti construiesti viitorul financiar pe care ti-l doresti.

Consultanță pentru

asigurări Omniasig

Alege-ți acum polița de asigurare care răspunde perfect nevoilor tale sau ale afacerii tale! Produsele de asigurare OMNIASIG pentru persoane fizice sau juridice sunt special concepute pentru ca tu sau afacerea ta să aveți parte de protecție optimă.

Consultanță pentru

asigurări Generali

Infiintat in 1831, in Trieste, sub numele de Assicurazioni Generali, Grupul Generali opereaza in prezent in 50 de tari, are 71.000 de angajati si peste 61 de milioane de clienti. Generali este una dintre cele mai mari 50 de companii la nivel mondial, conform Topului realizat de Fortune Global 500, care administreaza active de 488 miliarde de euro si care detine pozitii de top in Italia, Germania si Franta.

Consultanță pentru

asigurări Uniqa

UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale si furnizeaza servicii pentru peste 470.000 de clienti, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei.

Consultanță pentru

asigurări Garanta

GARANTA ASIGURARI a fost constituita in octombrie 1997, avand ca principal actionar Compania elena de asigurari ETHNIKI, liderul pietei de asigurari din Grecia cu o experienta de peste 100 de ani in domeniu.

Consultanță pentru

asigurări Axeria

Axeria IARD, Franta a fost achizitionata integral de catre grupul Watford Holdings Ltd.

accident

Ești pregătit să îți preluăm problemele? Contactează-ne acum!

Servicii gratuite pentru clienți

Este bine sa apelezi la o firma de tractari auto Pentru siguranta pe care ti-o ofera o echipa desavarsita de profesionisti care au tractat vehicule de toate tipurile, avariate sau in stare precara. De asemenea, este de preferat sa optati pentru servicii de tractari auto si depanari auto profesionale, tinand cont de faptul ca tariful in cazul acestora nu depaseste suma pe care va poate fi solicitata de o persoana nespecializata. Important, in acest caz, este ca vehiculul dumneavoastra sa fie tractat in siguranta, mai ales in caz de avarii.

Autovehiculul tău a suferit o daună auto? Avem grijă să nu-i simți lipsa cât timp se află la noi în service, așa că îți oferim, cu costuri mici, MAŞINĂ LA SCHIMB pe perioada reparației. Mașina de schimb se acordă în următoarele condiții:
1. dacă imobilizarea vehiculului ce intră în reparație depășește 2 zile; 1. în limita disponibilității; 1. în limita a 100 km/zi

Ne poti suna direct la numerele de contact sau poti aplica online prin formularul site-ului si in mai putin de 2 ore cineva iti va prelua cazul.

Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap. De aceea, va punem la dispozitie un consilier ce va va insoti la centrul de daune pentru intocmirea dosarului de constatare.